MINDSET,  Reflektion

Mindset & Mindfulness – Föredrag på temat hållbarhet

Mindset & Mindfulness – Konsten att vara här och nu, acceptera och gå vidare”. Idag höll jag ett föredrag på temat hållbarhet. De som följer min blogg känner nog igen varje ord i namnet på föredraget. Många av mina inlägg handlar om eller grundar sig i mina tankar kring förhållningssätt/mindset och mitt verktyg, mindfulness, som jag använder i olika situationer. Det är så fantastiskt roligt att jag får möjlighet att prata om detta direkt till människor som är intresserade och vill veta mer!

“Genom Ditt förhållningssätt till världen kan Du åstadkomma mer än Du tror är möjligt! Konsten att vara här och nu, acceptera och gå vidare är viktigt för att kunna hantera olika situationer. Föredraget inleds och avslutas med en övning i mindset där Du får möjlighet att uppleva hur Ditt mindset kan påverka Din prestation.”

, Mindset & Mindfulness – Föredrag på temat hållbarhet

I genomsnitt förbättrade åhörarna sin prestation med 40%. Helt otroligt!

Föredraget

Föredraget jag håller inleds och avslutas, som sagt, med en övning och mellan dessa två övningar pratar jag om fridykningen och hur jag utvecklats genom den. Åhörarna får, under föredraget, mer kunskap för att hantera övningen inför att de ska göra den igen. Det relaterar till jobb, träning och livet i stort. Åhörarna får ta del av mitt mindset och hur jag ser på begreppet. Det handlar om förhållningssätt där jag bland annat beskriver tankarna inför en prestation. Detta till skillnad från mindfulness som jag använder som ett verktyg när jag väl är i en prestation. Under föredraget förklarar jag stegen jag själv brukar gå igenom och använda när jag upplever en situation som krävande. De stegen finns i tidigare inlägg, Tips – Tre steg för att acceptera & gå vidare.

Förbättrad prestation

Med ingredienserna, erfarenhet, inspiration, kunskap, mindset och mindfulness är tanken att åhörarna ska prestera bättre andra gången de gör övningen. Idag gjorde de verkligen det. Det är så spännande och något jag vill fördjupa mig i. Idag var vi cirka 50 personer som gjorde övningen. I genomsnitt förbättrade åhörarna sin prestation med 40%. Helt otroligt!

, Mindset & Mindfulness – Föredrag på temat hållbarhet

Det viktiga – att inspirera!

Att medelvärdet förbättrades med hela 40% är såklart fantastisk! Det som, för mig, ändå är viktigast är att kunna inspirera! Inspirera utan att det behöver resultera i en siffra. Jag höll ett liknande föredrag för ett 70-tal personer förra året. Att få möjligheten att stå framför människor och dela med mig av de erfarenheter jag fått genom den resa jag gjort och gör är underbart. Det är något speciellt när de efteråt kommer fram till mig och säger att jag har förändrat deras sätt att se på livet. När de berättar att jag gjort skillnad för just dem.
Att på ett så enkelt sätt underlätta resan för någon annan känns fint.

, Mindset & Mindfulness – Föredrag på temat hållbarhet

Så mycket mer!

Det finns så mycket jag vill säga, så mycket jag vill dela med mig av. Genom ett visst förhållningssätt och med rätt verktyg kan alla uppnå mer än de tror. Det är det jag även genom bloggen vill förmedla. Genom bloggen kommer jag, rent fysiskt, inte lika nära varje läsare men jag hoppas att Du som läsare känner närvaron i texten. Att Du finner inspiration i de svarta tecknen på den vita bakgrunden.

, Mindset & Mindfulness – Föredrag på temat hållbarhet

 

Var snäll mot dig själv, var snäll mot andra.

Nicole Edensbo, 2019-01-30
Göteborg, Sverige

 

 

.

2 Comments

  • Nicole Edensbo

    Det vi gjorde var en andhållning. Så helt enkelt tiden förbättrades i genomsnitt med 40% efter föredraget! 🙂

    Jag ska se till att jämföra varje gång. Valle har hjälpt mig så att jag kan mäta allas prestation innan och efter. De använder sin telefon och jag får upp resultaten på datorn. I siffror och diagram!

    /Nicole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *