Reflektion

Radiointervju & hederspris – Ovanlig måndag

Den här måndagen skiljde sig från många andra måndagar. Jag var inbjuden till Tranås Kommuns kommunfullmäktigemöte för att ta emot Tranås Kommuns hederspris för mina fyra SM-guld som jag tog tidigare i våras. Innan det var det radiointervju., Radiointervju & hederspris – Ovanlig måndag

Radio & Hederspris

Först vill jag säga att jag är imponerad av att kommen delar ut sådana pris och att de lägger kraft och energi på att uppmärksamma oss inom sportvärlden. Det är hedervärt och måste vara en inspiration för de barn, ungdomar och vuxna som bor eller har kopplingar till kommunen så som jag. Jag hoppas även att mitt hederspris kan inspirera alla aktiva fridykare i Tranås. Fantastiskt roligt att bli uppmärksammad såklart! Två journalister från två olika tidningar var där. Länken till artikeln till Tranås Tidning hittar du HÄR (Nicole Edensbo hyllades av Tranås kommun) . Innan ceremonin gjorde Lasse Johansson en radiointervju med mig just kopplat till hederspriset och fridykningen. Intervjun sändes i tisdags men för den som är intresserad av vad som sas där och på ceremonin så hittar ni det i filen här:

Intervju inför Uppmärksamhetsuppvaktning
, Radiointervju & hederspris – Ovanlig måndag
Foto: Carl-Johan Larsson
Koppling till Tranås

Jag flyttade till Tranås i samband med att jag började teaterprogrammet på Holavedsgymnasiet där jag hade Lasse Johansson som mentor och teaterlärare, en fantastisk människa på alla sätt och vis. Jag började även träna fridykning när jag bodde i Tranås. Joakim Ernst ska ha en stor eloge för den kraft han lägger ner inom Tranås Vattensportclub. Din positivitet gör allt! Väldigt roligt att både Lasse och Jocke ville komma på ceremonin och att vi fick möjlighet att träffas igen.

, Radiointervju & hederspris – Ovanlig måndag

Mer läsning

Vill du läsa mer om mina prestationer inom fridykningen? Eller kanske veta mer om hur jag tänker…
Kolla gärna in inläggen: Svenskt Rekord! Made by me., Finalerna mot de bästa i världen!, Att prioritera sig själv eller Underbara Öcker, sagolika Hummerviken

 

Var snäll mot dig själv, var snäll mot andra.

Nicole Edensbo, 2018-08-22
Göteborg, Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *