Min träning,  TRÄNING & TÄVLING

En mil under ytan

Jag har kommit igång ordentligt med DYN-träningen. Just nu vill jag hitta mina muskler och känslan för vattnet. De senaste fyra passen har resulterat i 40 vändor i 50-meterspoolen per pass och på mindre än tre veckor har jag simmat mer än en mil under ytan.

, En mil under ytan

Lugnet

Träningen känns riktigt bra. Oavsett hur jag känner mig innan jag tar på mig fenan och dyker i vattnet kommer alltid lugnet med de första fentagen under ytan. Vattnet har en lugnande effekt som är svår att beskriva. Det är så stilla och så intensivt på en och samma gång. Det är nog just det jag älskar med fridykningen. Att uppleva ytterligheterna på en och samma gång. Jag hör inte mycket från världen runt omkring mig. Samtidigt får jag tillfälle att rikta fokus inåt och lyssna på insidan.

, En mil under ytan

De senaste fyra poolträningarna har jag varit mer än hälften av tiden under ytan. Vilken lyx. Det är kvalitetstid på riktigt!

 

Nicole Edensbo, 2018-08-23
Göteborg, Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *