, DYN-träningen är igång
ANDNINGSÖVNINGAR & TIPS,  Min träning,  TRÄNING & TÄVLING

DYN-träningen är igång

Första riktiga DYN-träningen efter VM invigdes i 50:an på Lundbybadet i tisdags! Det är min favoritbassäng och den levererade, som vanligt, en härlig träningskväll. Solen sken och vattnet var sådär mjukt och alldeles perfekt.

, DYN-träningen är igång

Fokus

Vi som var där var där i ett gemensamt syfte, att träna fridykning. Alla hade sitt eget upplägg och fokuserade på i sitt. En härlig känsla. Även om vi är mycket under vattnet och inte simmar i fas händer det ibland att vi står vid samma ände av bassängen, samtidigt. Vi står där och tar våra andetag innan vi tar oss ner under ytan igen. Några kanske byter något ord men ofta låter vi det vara tyst. Vi fokuserar på vårt eget. För mig är det en speciell känsla att, i vårt fokus, dela tystnaden, stillheten och våra andetag tillsammans.

DYN-träningen

Upplägget:
20*50 meter med 30 sekunders återhämtning.
Uppvärmning och avslut med några längder lek för att det är så gôtt.

Varför det här upplägget?
För att hitta tillbaka till 50-meterslängderna. Bygga upp rätt muskler, få längder i kroppen och känna på lite koldioxid.

Var snäll mot dig själv, var snäll mot andra.

Nicole Edensbo, 2018-08-08
Göteborg, Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *