TRÄNING & TÄVLING,  VM i poolfridykning 2018

Första tävlingsdagen – Nytt PB i DNF!

Idag kvalade jag i disciplinen DNF – Dynamisk Apnea Utan Fena. Jag simmade 130 meter vilket innebär nytt personbästa och 13:e plats bland damerna i kvalet. Jag är supernöjd!

Finalplats?

För att ha någon referens till dagens prestation kan jag berätta att det nuvarande svenska rekordet i DNF för damer är 145 meter. Angående finalplats är det inte 100% bekräftat hur många finalplatser det finns än så det är fortfarande oklart om jag kommer med i final eller inte med mina 130 meter. Vi hoppas få reda på det under kommitémötet som hålls senare ikväll.

Hela VM:et livesänds

Hela VM:et kommer livesändas och filmerna finns sedan tillgängliga på Aidas YouTubekanal. Filmen här under är från dagens tävlingar i DNF. Mitt dyk börjar straxt två timmar in i filmen. Morgondagens tävlingar i DYN kommer att livesändas och finnas tillgängliga genom följande länk Belgrade 2018 – Day 2 – DYN, fortfarande oklart när jag startar men någon gång efter 10:00 för att vara på den säkra sidan.

Nicole Edensbo, 2018-06-25
Belgrad, Serbien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *