REKREATION,  TRÄNING & TÄVLING

Ett träningsupplägg på gång

Den underbara sommaren bara fortsätter. Det är så viktigt att bara få slappna av. Speciellt efter en sån anspänning som VM. Nästa vecka sätter jag igång med poolträningen efter dagar med fokus på att njuta och behålla lekfullheten och en avslappnad relation till fridykningen.

, Ett träningsupplägg på gång

Ett nytt upplägg

Framöver kommer jag berätta mer om min träning då jag inte varit i poolen sedan VM. Efter VM har jag fokuserat mer på rekreationsfridykning i havet, gym, löpning och yoga. Jag har ett träningsupplägg som jag tänkte prova och dela med mig av. Ser så fram emot att få sätta igång även med poolträningen nu!

, Ett träningsupplägg på gång

Återhämtningen är viktig

Under avslutningsmiddagen för VM hade ett långt och mycket spännande samtal med en man som är insatt inom tävlingsfridykning sedan länge. För att sammanfatta det kort var hans budskap. Kom ihåg återhämtningen!

, Ett träningsupplägg på gång

Nicole Edensbo, 2018-07-13
Göteborg, Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *