Min träning,  Träning & Tävling

Simborgarmärket 2018 – en inspiration!

Terminen och träningarna har kommit igång ordentligt igen! Förra söndagen var första söndagsträningen för i år. Det känns så bra att vara tillbaka! Mitt under träningspasset blev jag överraskad av klubben… Det var dags för utdelning av 2018 års simborgarmärke. Vilken inspiration!

Stolthet, mångfald & respekt

För en del är det kanske inget märkvärdigt att få simborgarmärket. Det märket får man om man har simmat 200 meter på valfritt simsätt i ben eller ryggläge. Det är lite av en tradition i klubben att de som har simmat 200 meter eller mer får ta emot simborgarmärket. Det som skiljer sig från den vanliga prestationen är att vi måste simma de 200 metrarna under ytan och det har ju jag gjort. För mig är det en inspiration! En inspiration att träna och göra bättre ifrån sig. För mig betyder det också minnen från VM. Läs gärna några av mina inlägg från VM VM i poolfridykning har officiellt startat, Svenskt rekord! Made by me. eller En känslomässig bergochdalbana.
Jag måste tillägga att färgen på 2018 års simborgarmärke, enligt mig, är ett av de finaste simborgarmärkena med regnbågens färger. Det ger mig en fin och positiv känsla eftersom regnbågens färger i många sammanhang symbolisera stolthet, mångfald och respekt., Simborgarmärket 2018 – en inspiration!

För mig är det en inspiration! En inspiration att träna och göra bättre ifrån sig. För mig betyder det också minnen från VM.

En inspiration mot nya tävlingar

Inspirationen är riktigt bra just. Jag har inte skrivit så mycket om det än men det är faktiskt tävlingar på gång. Sista helgen i mars är det SM men den tävling som ligger närmst i tid är den i Riga. Det är faktiskt exakt tre veckor kvar till den första tävlingsdagen. Tävlingen kommer pågå i två dagar. På lördagen, 9 februari, kommer vi tävla i STA och DNF. Under söndagen tävlar vi i disciplinen DYN. Är du inte bekant med disciplinerna finns det en förklaring på sidan Om tävlingsfridykning. Där finns disciplinerna förklarade samt hur tävlingsmomentet går till. Eftersom träningen är igång och inspirationen, kraften och viljan finns med mig ser jag så mycket fram emot det som kommer! Jag kommer skriva mer om min träning mot tävlingarna i kommande inlägg. …och kom ihåg…

 

Var snäll mot dig själv, var snäll mot andra.

Nicole Edensbo, 2018-01-19
Göteborg, Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *